Ajánlataink a 2024-as évre

Panziónkban 9 db négyágyas, 10 db ötágyas szobával, 86 férőhelyen várjuk szeretettel kedves vendégeinket. A szobákban hideg-meleg folyóvíz van, közös zuhanyzók a folyosókon találhatók. A panzióhoz hatalmas zöld kert tartozik, az étterem nagy terasza kézműves, táncos foglalkozásokra alkalmas, nyelvi táborok esetén az épületegyüttes előnyös kialakításának köszönhetően a gyerekek kisebb csoportokra lehet osztani. Minden nap 16:00 óráig a panzió összes helyisége a táborozók rendelkezésére áll. Sport -, edző- és erdei táborozásra is alkalmasak vagyunk.

Osztálykirándulások szervezése:


Szállásdíj:

4.500 Ft/fő/éj Félpanziós ellátás díja: 3.500 Ft/fő/nap, mely bőséges reggelit és vacsorát tartalmaz.Nyári-, erdei- és sí táborok:


Szállás és teljes ellátás díja 5 éjszakára, 1 fõre 50.000 Ft

Szállás és teljes ellátás díja 7 éjszakára, 1 fõre 65.000 FtA teljes ellátás napi háromszori étkezést jelent. Lehetőség van tízórai, illetve uzsonna biztosítására is.

Felnőttek részére ajánljuk:

Szállásdíj:

1 fő esetén 8.000 Ft/fő/éj

2 fő esetén 7.000 Ft/fő/éj

3-5 fő esetén 5.500 Ft/fő/éj

Félpanziós ellátás díja: 5.500 Ft/fő/nap, mely bőséges reggelit, és kétfogásos vacsorát tartalmaz.


A fenti árak 20 fő feletti csoportokra érvényesek, az ÁFÁT- t tartalmazzák.

Az ÁFA szállás esetén 5%, étkezés és ellátás esetén 5%.

Az árak az Idegenforgalmi adót (300 Ft/fõ/éj) nem tartalmazzák. Minden 20 fő feletti csoport esetén egy kísérő szállása, ellátása ingyenes.

Téli Szezon


4 ÉJ + TELJES ELLÁTÁS:

kontinentális reggeli

ebéd hideg csomagban

3 fogásos vacsora

Ráadásnak: - 4 NAP SIBÉRLET

Aktuális árak alapján egyeztetve.

Ha sikerült felkelteni az érdeklődését, kérem hívjon!

Programajánló

Gyalogtúra ajánlat

Sátoraljaújhely kiváló választás a gyalogtúrák szerelmeseinek, hiszen a város állomása az országos kéktúra útvonalnak. Sátoraljaújhelyből két irányba is elindulhatunk túrázni, vagy Sárospatak, Tokaj irányába, vagy Hollóháza felé az túraútvonal végállomására. A túraútvonalon vadregényes, olyakor teljesen érintetlen tájakat érintve gyönyörködhetünk a zempléni táj természeti gazdagságban, hiszen olyan növény- és állatfajok élnek ezen a területen, melyek egyedülállóak nem csak Magyarországon, hanem egész Európában.

Igény szerint szakemberek segítségével fedezheti fel a túra során az élőhelyeiket, figyelhet meg valódi ritkaságokat, kisebb vagy nagyobb csoportban is. A Hegyköz összefüggő erdőségeiben télen-nyáron kellemesen járható túraútvonalak, tanösvények húzódnak. Némi ízelítő az iskolák számára ezekből: Őz tanösvény, Vadmacska tanösvény, Borz tanösvény, Fekete gólya tanösvény és még számos a gyermekek és felnőttek számára garantált tanulását és szórakozását nyújtó túraútvonal.


További információért látogasson el a www.zemplenokotura.hu vagy a www.kektura.click.hu honlapra.

Kerékpártúra ajánlat

Az útvonalak megtalálhatóak a www.fanaticbike.hu weboldalon.

További ajánlatok

Ingyenes vasúti utazás, részletek a www.nyelvmuzeum.hu weboldalon.

A Zemplén kalandpark egész évben várja a vendégeket. www.zemplenkalandpark.hu

A Zemplén nevezetességei elérhetők a Futrinka gumikerekes kisvonattal, további információk: www.zempleninfo.eu.

+36 47 321-527

berencsiek@freemail.hu